Najnovšie recenzie zo sekcie Nožnice na živý plot
- nízka váha
- dlhá strihacia lišta
- Vyzerá kvalitne.
- Je ťažký ale to pripisujem k tomu že je z kvalitných materiálov.
Jediné čo ma prekvapilo, že objednávka ktorá obsahovala 2 položky bola rozdelená na dva balíky, ale inak všetko OK
- Kto sa venuje záhradke, je to ako uliate
Výborné nožnice na bežnú úpravu porastov.
- V akcií bezkonkurenčná cena
Nožnice som si vybral hlavne pre dobrú super cenu a možnosť strihať okolie trávnika aj postojačky, nakoľko je v balení aj rúčka s nastaviteľnou výškou pre pohodlnejšiu prácu pre rôzne výšky ľudí. Výdrž batérie je slušná a najviac ma potešila možnosť nákupu náhradných čepelí za prijateľnú cenu, čo som po viacročných skúsenostiach s nožnicami od iných výrobcov ktoré ešte mohli aj naďalej slúžiť ale vysoká cena čepelí bola mnou neakceptovateľná, okamžite aj využil. Čepeľ je veľmi dobre navrhnutá a tak už s ňou nesekám do boku chodníka a to ani pri priamom strete s prekážkou. Mám ich pomerne krátko ale sú najlepšie so všetkých ktoré som doteraz používal. Zatiaľ môžem len odporúčať.
dostatočna rezna plocha,vyborna kvalita,kvalitny rez a hlavne nepotrebujem snury a benzin
Worcraft CHT-S20LiA
Stanislav
Pridané: 23. augusta 2023
(naposledy upravené 23. augusta 2023)
Zakúpený v Naradieshop, s.r.o.
- Pomerne ľahký
- Mal som doteraz elektrický na kábel . Zatiaľ strihá tak ako má a je to dobré. Výhoda akumulátora.
- Treba počuť šťuknutie vypínača , ktorý sa stláča ľavou rukou na rukoväti, lebo sa inak stroj ani nepohne./Robím to stlačením a pohybom rukoväte trochu dopredu/ Možno je to naschvál ako poistka, ale nikde som sa nedočítal, že to má tak byť. Píše sa len, že sa uvedie do chodu stlačením prvého a potom druhého vypínača súčasne, a vypne sa pri uvoľnení ktoréhokoľvek.
- Neviem prečo nepíšu o mazaní lišty olejom na stratové mazanie. Je to predsa samozrejmé, aby nebolo také trenie.
zatial používam iba pár dní, ale spokojnosť, výborný pomer cena kvalita
Tichý chod. Dobrý výkon.
- Pre domaceho kutila staci
- Tichy beh zariadenia
- Rychle dobijanie baterie
- Mohli byt k zariadeniu radsej 2 baterie
- Je to len hobby stroj preto netreba ocakavat extra vykon
Velmi dobrý
Za malo penazi na obcasne strihanie ziveho plota vyhovuje. Je to pomocnik. :)
- Dobre stým pracuje
- Som spokojný,
- Odporúčam obchod-www.Kamenik centrál shop
- Žiadne5
Dvierka na šachtu. Tovar prišiel v poriadku.
Č.objednavky:20064998
- Vyskúšané, spokojnost
- spokojny
Tovar odporučam funguje dobre
- 1*
- Kvalitný produkt aj na hrubšie konáre , spokojnost
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »