Najnovšie recenzie zo sekcie Nožnice na živý plot
Som spokojná
Zatial pre pouzitim sa to zda kvalitny vyrobok
25 MM rez
Využitie už zakúpených 18 V batérií
Kúpil som to pre manželku, je veľmi spokojná.
- ľahký, jednoduchá manipulácia
- Výborne sa stym pracuje
- Žiadne
- Ľahký dobre vy vážený,bez hluku,vibrácií,skvele to strihá bonus otočná rukoväť dlhá strižná lišta.Roky som strihal s profesionálnym plotostrihom od Stihl a toto je super stroj ktorý sa mu vo všetkých ohľadoch vyrovná plus nemusíte celý deň voňať tie nezdravé výpary.Viem o čom hovorím.
- Zatiaľ žiadna.
Roky som strihal živé ploty s profi plotostrihom od STIHL a tento produkt sa mu hravo vyrovná.Váha stihl plotostrihu s plnou nádržou bola cez 6 kg.Tento plotostrih je ľahší s 2,5 ah bateriou o min 1kg.Je dobre vyvážený kvalitne čistý rez je užší čo pomáha ak striháte v úzkych priestoroch ,má menšie vybrácie,takmer bezhlučnú prevádzku otočnú rukoväť a samozrejme bez nežiadúcich výparov ktoré nemusíte voňať počas celej pracovnej smeny.Verte mi viem o čom rozprávam.Pre mňa určite posun vpred.
Odporúčam
- práca i bez rebríka
- nasadenie bez potreby naradia
- Dobre sa drží v ruke, ľahká manipulácia
- Strihanie je perfektné a rýchle .
Cenová dostupnosť, ľahké a dokážu strihať aj hrubšie konáre do cca 20mm.
- Funkčnosť
- Odsekne aj hrubšie konáre
- Zatiaľ žiadna
- Je to makita cize kvalita je neskutocne inde oproti konkurencii
- Noznice sa daju zlozit o 180 stupnov takze ked ich nepouzivate zaberaju polovicnu dlzku ! To som zatial nevidel u ziadnych inych, velmi milo ma to prekvapilo. Pekne sa mestia do tasky k motorovej jednotke
Najprv som bol zdeseny z ceny nakolko len tento nadstavec stoji tolko co motorova jednotka s vyzinacom a vravim si okej makita ponukne lacnejsi motor a potom na doplnkoch ma zodere z koze aleeeee takto ked som to rozbalil a zbadal tu kvalitu nozov a celkoveho prevedenia tak chaoem za co som platil, zatial najkvalitnejsie dlhe noznice ake som videl
- Dobrý pomer ceny a kvality
- lacný,dobre strihá tenšie konariky
- mal som kúpit aspoň na 2 cm strih
- Vysoká profesionalita výrobku. Hravo si poradí s deklarovanými priemermi konárov. Veľká výhoda v otočnosti rukoväte - značne to spohodlňuje prácu.
Spĺňa pracovné podmienky, ako je uvedené v manuály, za tú krátku dobu čo ho používam.
Spĺňa moje požiadavky,dobrá cena
funguje, strihá dobre, som spokojný
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »