Najnovšie recenzie zo sekcie Nožnice na živý plot
- Veľmi dobrá kombinácia cena, výkon a hlučnosť.
Jednoduchá manipulácia, bez rebríka a prípojného kábla na plotostrih ide práca neporovnateľne rýchlo.
- jednoduché ovládanie
- možnosť použitia batérie z iného výrobku
velky rozsah strihania pri nie velmi vysokej hmotnosti
- super praca lahke a vykonme
dobra cena velky vykon
- Cena nízka
- Dobre štartuje
- Lišta sa trasie, mam pocit že od stroja odpadne
- No hecht bol o trošku sofistykovanejší, ten ale zase neštartoval
Čína je čína, Honkong znej nikdy nebude
- Kvalita, pracovný dosah
- Zle umiestnenie ťažisko, sú ťažké
Výborný dosah, pracujú super, veľa možností sklonu strihania....avšak pre svoju váhu absolútne nevhodné pre ženy, dôchodcov a fyzicky slabších záhradkárov...
- príliš veľká váha . spolu s batériou cca.6 kg
... vzhľadom k môjmu veku je krovnorez pre mňa na pravidelnú prácu príliž ťažký.Spolu s batériou cca.6 kg.
- lahký, neobmedzuje kábel
zatiaľ sa s ňou dobre pracuje
nemusím ťahať so sebou kábel
Spokojna
Skvelá pomôcka, hlavne pri stríhaní vyšších plotov. Viem to posúdiť, lebo používam aj klasickélý strihač plotov. Doporučujem kúpu, hlavne za predpokladu, že máte potrebnú batériu a nabijačku.
- Mam 6 zariadeni a 6 baterii a 6 nabijaciek,vsetko Einh,dokonca niektore velke elektricke zariadenia na 240V vsetko Einh.S touto znackou zatial ziadne problemy ani reklamacie.Tento konkretny krovinorez uplna pohoda z 3 AH akumulatorom,pomerne tichy chod,noz pevny a ostry jak britva.Mazem ho normalne WD 40 spray a bateria vydrzi asi 2 hod.Cele zariadenie ma nizku vahu oproti konkurencii.Zatial max spokojnost na moje hobby vyuzitie.
- striha cisto
GÜDE GHS 690 L
Pridané: 11. septembra 2023
(naposledy upravené 11. septembra 2023)
Zakúpený v StavbaEU.sk
Dĺžka nožníc
Zatiaľ som to ešte nepoužil
- Je to robustne, žiadny plech.
- 4A batry a ide ako píla.....
Kvalitné nože,dobré spracovanie,pomerne dost ťažký motor,chcelo by to posuvný vypínač,aby sa zmenšila páka.
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »